Djedjiga Makhmoukhen

views
311
NameDjedjiga Makhmoukhen
Date of birth17 April 1989
Place of birthBejaia - Algeria
Place of residenceAlgiers - Algeria
Higher diplomaClinical Psychology
WorkActress

Social Media



Contact

Emaildjedjiga.contact@gmail.com

Videos


Trophies

2018Premier Prix Meilleure Interprétation Féminine De La 16e Édition Du Festival Culturel National Du Film Amazigh

Filmographie

2020Vu Melyar 2
2019- Houb wa Khidâe
- Lâdjouza w El Kenna
- Devorce.dz
- Sophonisbe, Reine Sacrifiée De Cirta
2018- Rebiha
- Banat ethalathin
- El Millionnaire
2017- Amendil
- Azamul
2016- Sa Ansa Wa Aoud
- Fatma Fatima Fatouma 2
- Na Zaazi 3
2015- Lâamum Laxwel Idulan
- Wlid Mama
2014- Themaghareth N'Yemma
- Souq Enssa
- Alaâql Andatt Thiferath
- Great forgiveness
2013- Hkaya fi ghenaya
- Isgmi Tayri
2012Il Était Une Fois Dans Un Village
2011Chakloota

WebLight